Posjeti HAVK Mladost web-shop

Nade osme na Prvenstvu Hrvatske

event 07.04.2019.

Nade Mladosti poražene su od vršnjaka iz Jug CO “nogometnim” rezultatom 2:0 (0:0, 0:0, 0:0, 2:0) i na taj način su zauzeli 8. mjesto na ovogodišnjem Prvenstvu Hrvatske.Netipičnu utakmicu odigrali su mali Žapci i Jugaši. Vrlo malo golova posljedica su umora kod igrača na kraju ovog prvenstva koje traje još od srijede i u kojom […]

Nade Mladosti poražene su od vršnjaka iz Jug CO “nogometnim” rezultatom 2:0 (0:0, 0:0, 0:0, 2:0) i na taj način su zauzeli 8. mjesto na ovogodišnjem Prvenstvu Hrvatske.Netipičnu utakmicu odigrali su mali Žapci i Jugaši. Vrlo malo golova posljedica su umora kod igrača na kraju ovog prvenstva koje traje još od srijede i u kojom su ekipe odigrale 7 susreta.

Nakon tri četvrtine bez golova, Dubrovčani su u posljednje 4 minute uspjeli postići 2 zgoditka i na taj način osvojiti sedmo mjesto.

Prilike za nove susrete biti će još jer uskoro slijedi jaki međunarodni turnir u Dubrovniku, a potom i kvalifikacije za Kup Hrvatske.

Za Mladost su na Prvenstvu Hrvatske igrali: Karlo Subota, Jakov Petrović Malešević, Petar Skerlev, Andrija Čolović, Leo Radetić, Jakov Poje, Roko Vukojević, Deni Sappe, Bruno Leko, Patrik Dalip, Fabio Jakuš, Bruno Stančić, Luka Matić, Petra Čorkalo i Petar Erenda, uz trenera Roberta Sappea i pomoćnika Duška Marinića.