Posjeti HAVK Mladost web-shop

Nade: Pobjeda protiv Zagreba na otvaranju kvalifikacija Kupa RH

event 30.05.2018.

Nade Mladosti uspješno su započeli kvalifikacije za Kup Hrvatske pobjedom u Utrinama protiv vršnjaka VK Zagreb. Igrači koje vodi Ratko Štritof slavili su rezultatom 10:3 (0:0, 2:1, 5:1, 3:1). Prve dvije četvrtine nisu bile potpuno u skladu sa željama Ratka Štritofa. Zagrebaši su se silno trudili, a s druge strane Mladostaši kao da su bili […]

Nade Mladosti uspješno su započeli kvalifikacije za Kup Hrvatske pobjedom u Utrinama protiv vršnjaka VK Zagreb. Igrači koje vodi Ratko Štritof slavili su rezultatom 10:3 (0:0, 2:1, 5:1, 3:1).
Prve dvije četvrtine nisu bile potpuno u skladu sa željama Ratka Štritofa. Zagrebaši su se silno trudili, a s druge strane Mladostaši kao da su bili uspavani. Mladost je sredinom druge četvrtine uspjela doći u vodstvo s dva razlike, ali na isteku tog dijela igre, Zagrebaši smanjuju na 2:1. U nastavku utakmice potpuno druga priča. Trener Štritof je smirenim tonom objasnio igračima gdje griješe u igri, oni su ga poslušali i stvari su krenule u željenom smjeru. Redale su se akcije, padali su golovi iz polukontri i peteraca i Zagreb to više nije mogao pratiti unatoč silnoj želji i glasnim savjetima njihovog trenera Baždara. Mladost je bila bolja i zasluženo pobjedom otvorila kvalifikacije Kupa.
Golove za Mladost postigli su: Bučević 4, Padro 3, te po 1 zgoditak Mardešić, L. Barišić i Vukojević.