Posjeti HAVK Mladost web-shop

Nade: Pobjeda protiv Zagreba za kraj Limač kupa 2018

event 28.12.2018.

Nade Mladosti okončale su Limač kup Zagreba 2018 pobjedom protiv Zagreba 4:2 (0:1, 2:0, 0:1, 2:0) i tom pobjedom zauzele treće mjesto na natjecanju zagrebačkih klubova u najmlađem uzrastu vaterpolista. Utakmica na Sveticama nije počela po želji trenera Sappea jer su mali Žapci nakon prve četvrtine gubili 1:0. Ali stvari se mijenjaju tijekom druge dionice. […]

Nade Mladosti okončale su Limač kup Zagreba 2018 pobjedom protiv Zagreba 4:2 (0:1, 2:0, 0:1, 2:0) i tom pobjedom zauzele treće mjesto na natjecanju zagrebačkih klubova u najmlađem uzrastu vaterpolista.
Utakmica na Sveticama nije počela po želji trenera Sappea jer su mali Žapci nakon prve četvrtine gubili 1:0. Ali stvari se mijenjaju tijekom druge dionice. Najprije sredinom druge četvrtine Deni Sappe izjednačuje rezultat, da bi potom kapetan Bruno Stančić doveo male Žapce u prednost golom pri isteku četvrtine.
Nakon promjene strana opet inicijativu preuzimaju Zagrebaši i dobivaju treću četvrtinu s 1:0. Mladostaši u zadnjoj četvrtini pokazuju da su bolji protivnik u ovom dvoboju i golovima najprije Lea Radetića, a zatim i Petra Erende ostvaruju dva gola viška koje igrači Zagreba više nisu mogli stići.
Nade Mladosti su u ovogodišnjem Limač kupu izborile 4 pobjede, jedan neriješeni rezultat i doživjele 3 poraza, te time zauzele 3. mjesto. Čestitamo!
Vjerujemo da će ove utakmice biti dobar podstrek malim Žapcima da i u 2019. nastave marljivo raditi kako bi se mogli radovati novim uspjesima.
Pohvale zaslužuju i roditelji i prijatelji naših malih igrača, koji su značajnom broju dolazili na utakmice i glasno bodrili svoju djecu.