Nade pobjedom osigurale prolaz

event 05.04.2018.

U svom drugom nastupu na memorijalnom turniru Tomo Udovičić 2018 u Dubrovniku nade Mladosti pobijedile su Galeb rezultatom 9:2. Pobjedom su naši igrači i igračice osigurale jedno od prva dva mjesta u svojoj grupi te samim time nastavak borbe za najviša mjesta na turniru. Protiv Galeba je bila bitno lakša utakmica od one dan ranije […]

U svom drugom nastupu na memorijalnom turniru Tomo Udovičić 2018 u Dubrovniku nade Mladosti pobijedile su Galeb rezultatom 9:2.

Pobjedom su naši igrači i igračice osigurale jedno od prva dva mjesta u svojoj grupi te samim time nastavak borbe za najviša mjesta na turniru.
Protiv Galeba je bila bitno lakša utakmica od one dan ranije protiv mađarskog predstavnika. Nakon dvije četvrtine momčad pod vodstvom trenera Štritofa vodila je 5:0 te su do kraja mirno utakmicu priveli kraju. Istaknuo se Roko Padro koji je postigao 6 golova te je trenutno drugi na listi strijelaca cijelog turnira. Uz njega sa po jednim golom u strijelce su se upisali Vukojević, Barišić i Bučević.
U poslijepodnevnim satima igraju mađarski Szolnoki i Galeb te će se nakon te utakmice znati s koje će pozicije Mladostaši u nastavak natjecanja. Ako Mađari ne pobijede sa više od 7 razlike, Žapci su prvi i u osmini finala igrati će protiv drugoplasiranih iz skupine H.