Posjeti HAVK Mladost web-shop

Nade pobjedom protiv Palade u borbi za medalje

event 28.04.2018.

Nade Mladosti svladale su u posljednjem kolu grupe B igrače i igračice Palade iz Njivica rezultatom 9:5, te se plasirale u grupu za razigravanje od 1.-4. mjesta. Pobjedom protiv Palade, mali Žapci i Žabice u borbu za medalje prenose 3 boda osvojena protiv vršnjaka iz Jug CO. Utakmica protiv ekipe iz Njivica nije bila niti […]

Nade Mladosti svladale su u posljednjem kolu grupe B igrače i igračice Palade iz Njivica rezultatom 9:5, te se plasirale u grupu za razigravanje od 1.-4. mjesta.

Pobjedom protiv Palade, mali Žapci i Žabice u borbu za medalje prenose 3 boda osvojena protiv vršnjaka iz Jug CO.
Utakmica protiv ekipe iz Njivica nije bila niti malo lagana, pogotovo u prvoj četvrtini i dobrim dijelom druge dionice. Mladost je, u tom dijelu igre, ostvarila prednost ali se nije usjela “odlijepiti” na razliku koja bi garantirala miran kraj utakmice. Tek nakon što je Mladost povela sa 7:3, na početku zadnje četvrtine, bilo je jasno da je finalna grupa osigurana i moglo se polako početi razmišljati o protivnicima u posljednje dvije utakmice, o Zadru 1952 i Primorju EB.
Najveći doprinos pobjedi protiv Palade, dao je Roko Padro koji je odigrao za ocjenu 5 jer je zabio baš toliko golova. Padru su se kao strijelci priključili Vukojević i Mardešić sa po 2 postignuta zgoditka.
Slijedi borba za medalje u novoformiranoj grupi u kojoj su, osim naših Žabaca (Mladost prenosi 3 boda), i Zadrani te Jugaši bez bodova, i riječko Primorje EB s 3 boda osvojena protiv Zadra.
Mladost u subotu navečer igra protiv Zadra, a u nedjelju ujutro protiv domaćeg Primorja.