Nade podijelile bodove sa Mornarevcima

event 27.04.2018.

U svom drugom nastupu na Prvenstvu Hrvatske u Rijeci nade Mladosti odigrale su 5:5 protiv splitskog Mornara. Još jednu neizvjesnu utakmicu odigrali su dječaci i djevojčice pod vodstvom trenera Štritofa. Utakmicu u kojoj niti jednom nisu vodili, gdje su stalno hvatali zaostatak za protivnikom, ali na kraju su uspjeli osvojiti bod. Loš ulazak u utakmicu […]

U svom drugom nastupu na Prvenstvu Hrvatske u Rijeci nade Mladosti odigrale su 5:5 protiv splitskog Mornara.

Još jednu neizvjesnu utakmicu odigrali su dječaci i djevojčice pod vodstvom trenera Štritofa. Utakmicu u kojoj niti jednom nisu vodili, gdje su stalno hvatali zaostatak za protivnikom, ali na kraju su uspjeli osvojiti bod. Loš ulazak u utakmicu donio im je zaostatak od 3:1 na kraju prve četvrtine. Mali Žapci nisu se predali, već su malo po malo smanjivali prednost svojih protivnika koju su anulirali sredinom treće četvrtine (prvo na 4:4, zatim na konačnih 5:5). U posljednjoj četvrtini momčadi su se koncentrirale na obranu te nije postignut niti jedan zgoditak. Dvostruki strijelci za Mladost bili su Bučević i Barišić dok je 1 gol postigao Mardešić.
Malim Žapcima u skupini preostaju još tri utakmice protiv slabijih protivnika te sa tri pobjede će sigurno u borbu za medalje. Prvi sljedeći korak imaju u petak u 11:40 protiv Solarisa koji je do sada upisao dva poraza.