Nade: Poraz od Medveščaka u kvalifikacijama za Kup RH

event 05.07.2018.

Nade Mladosti poražene su na Savi od Medveščaka u kvalifikacijama za Kup Hrvatske. Gradski rivali bili su bolji rezultatom 5:2 (0:2, 2:0, 1:0, 2:0). Baš kao i prije mjesec dana na Sveticama, i sinoć na Savi, nade Medveščaka bile su bolje u kvalifikacijama za Kup Hrvatske. Čak je i rezultat bio gotovo isti (na Sveticama […]

Nade Mladosti poražene su na Savi od Medveščaka u kvalifikacijama za Kup Hrvatske. Gradski rivali bili su bolji rezultatom 5:2 (0:2, 2:0, 1:0, 2:0).

Baš kao i prije mjesec dana na Sveticama, i sinoć na Savi, nade Medveščaka bile su bolje u kvalifikacijama za Kup Hrvatske. Čak je i rezultat bio gotovo isti (na Sveticama 4:2, na Savi 5:2). Dječaci Mladosti, pojačani s dvije djevojčice golmanicom Medvešek i igračicom Crnički, krenuli su u utakmicu vrlo dobro. Bartul Bučević je doveo Mladost u vodstvo, realiziravši dvostrukog igrača više. Na samom isteku prve četvrtine Elena Crnički postiže zgoditak za 2:0. Kasnije će se ispostaviti da je to bio i zadnji gol za Mladost na ovoj utakmici. U drugoj dionici, jedan od najboljih igrača Mladosti, Roko Vukojević, zarađuje tri uzastopna isključenja i za njega je utakmica završena. Medvedi koriste takvu situaciju i do poluvremena izjednačavaju rezultat na 2:2. Nakon zamjene strana Mladost ne koristi 3 igrača više, a Medveščak pred sam kraj treće četvrtine prelazi u vodstvo.
Zadnji “vlak” za hvatanje rezultata, Mladost propušta sredinom zadnje četvrtine, kada Luka Barišić nije realizirao četverac. Nakon toga, više nije bilo povratka i roditelji i prijatelji Medveščaka, kojih je bilo 20-tak na tribinama plivališta uz Savu, mogli su proslaviti pobjedu.