Nade poražene od Juga nakon četveraca

event 06.04.2018.

Na turniru Tomo Udovičić nade Mladosti borit će se za plasman od 5.-8. mjesta. U četvrtfinalu su izgubili od Juga nakon ruleta četveraca. Bila to još jedna tvrda utakmica u kojoj su mali Žapci stalno bili u minimalnoj prednosti, ali nisu se mogli odvojiti na veću prednost. PRvi gol zabio je Padro iz peterca, kojem […]

Na turniru Tomo Udovičić nade Mladosti borit će se za plasman od 5.-8. mjesta. U četvrtfinalu su izgubili od Juga nakon ruleta četveraca.

Bila to još jedna tvrda utakmica u kojoj su mali Žapci stalno bili u minimalnoj prednosti, ali nisu se mogli odvojiti na veću prednost. PRvi gol zabio je Padro iz peterca, kojem je prethodila lijepa kontra u kojoj su sa par dodavanja Žapci izbacili cijelu obranu Juga. I drugi gol Žabaca je djelo momčadske igre, a u samoj završnici akcije Barišić je uplivao iz leđa cijele obrane domaće momčadi i lagano zabio za 2:1. Vodila se i dalje velika borba u bazenu, a na golu Mladosti s nekoliko obrana istaknula se golmanica Medvešek. Još jedno dobro uplivavanje Bučevića dvije i pol minute prije kraja za novo vodstvo, ali nažalost ni to nije bilo dovoljno za pobjedu. Jugaši postižu gol minutu prije kraja sa igračem više te na isteku četvrte četvrtine rezultat je 3:3. U potpuno neizvjesnom ruletu peteraca, u kojem se moralo ići u dodatna raspucavanja da bi se dobio pobjedik, mladi Jugaši imali su više sreće i izborili su nastup u polufinalu.
Mladostaše u subotu očekuje utakmica protiv POŠK-a u 14:15 za poredak od 5.-8. mjesta.