Posjeti HAVK Mladost web-shop

Nade poražene od Medveščaka u kvalifikacijama za PH

event 16.02.2019.

Nade Mladosti doživjele su poraz u kvalifikacijama za Prvenstvo Hrvatske. Pred 50-tak gledatelja bolji je bio Medveščak rezultatom 7:3 (3:0, 2:0, 1:3, 1:0). Mali Žapci, koje vodi trener Robert Sappe, nisu uspjeli svladati gradske rivale, ekipu Medveščaka. Gosti sa Šalate poveli su već u prvoj četvrtini sa 3:0, da bi do poluvremena njihova prednost narasla […]

Nade Mladosti doživjele su poraz u kvalifikacijama za Prvenstvo Hrvatske. Pred 50-tak gledatelja bolji je bio Medveščak rezultatom 7:3 (3:0, 2:0, 1:3, 1:0).
Mali Žapci, koje vodi trener Robert Sappe, nisu uspjeli svladati gradske rivale, ekipu Medveščaka. Gosti sa Šalate poveli su već u prvoj četvrtini sa 3:0, da bi do poluvremena njihova prednost narasla na 5 golova. Nakon promjene strana Žapci su zaigrali puno bolje i golovima Erende i Jakuša smanjili na 5:2. No onda jedan dosuđeni i realizirani peterac za Medveščak mijenja tijek utakmice. Do kraja 3. četvrtine Udovičić je smanjio na 6:3, ali to je ujedno bio i posljednji zgoditak kojeg su mladostaši postigli do kraja utakmice. U zadnjoj četvrtini Medvjedi su dali još jedan gol za konačnih 7:3.
Nakon dvije utakmice u kvalifikacijama Mladost ima pobjedu i poraz.