Nade poražene u polufinalu Kupa

event 15.10.2022.

Niska pobjeda naše momčadi iz uzrasta Nada, došla je kraju. U polufinalu Hrvatskog kupa koji se igra u Rijeci, bolja je bila momčad KPK, slavivši na kraju pobjedu od 4 gola razlike – 7:3. Niti jednog trenutka naši dječaci nisu poveli, u dva su tel navrata uspjeli poravnati (1:1 i 2:2), ali ne i ništa […]

Niska pobjeda naše momčadi iz uzrasta Nada, došla je kraju. U polufinalu Hrvatskog kupa koji se igra u Rijeci, bolja je bila momčad KPK, slavivši na kraju pobjedu od 4 gola razlike – 7:3.

Niti jednog trenutka naši dječaci nisu poveli, u dva su tel navrata uspjeli poravnati (1:1 i 2:2), ali ne i ništa više od toga. Mladi Korčulani bili su jednostavno bolji, te su im naši momci sportski i čestitali.
Strijelci za Mladost bili su – Deni Sappe 2 i Antonio Lulić 1 gol.

Dakako, ovime posao nije završen. Mladi Žapci su još uvijek u borbi za medalju, brončanu konkretno. Za nju će se boriti ove nedjelje od 10.30, Mladost i Jadran. Mladi Splićani su izgubili polufinale od Cavtata (9:7) i to tek nakon izvođenja četveraca. Podsjetimo, u uzrastu Nade se udarci ovakvog tipa pucaju s 4, a ne s 5 metara.