Nade porazom od Medveščaka u borbu za 7. mjesto

event 06.04.2019.

Nade Mladosti nisu uspjele svladati gradskog rivala, VK Medveščak i sutra u 11:30 završavaju Prvenstvo Hrvatske protiv Juga. U razigravanju za 5. mjesto Medvedi su slavili 6:2 (0:0, 1:0, 3:0, 2:2). Susret dviju ekipa koje se dobro poznaju još iz kvalifikacija je bio očekivano neizvjestan. Prva dionica završila je bez golova, a druga tek s jednim […]

Nade Mladosti nisu uspjele svladati gradskog rivala, VK Medveščak i sutra u 11:30 završavaju Prvenstvo Hrvatske protiv Juga. U razigravanju za 5. mjesto Medvedi su slavili 6:2 (0:0, 1:0, 3:0, 2:2). Susret dviju ekipa koje se dobro poznaju još iz kvalifikacija je bio očekivano neizvjestan. Prva dionica završila je bez golova, a druga tek s jednim zgoditkom, nažalost u mreži Žabaca.

Ekipe su promijenile strane i to kao da je išlo u prilog igračima Medveščaka koji su u trećoj četvrtini zabili 3 gola, ne primivši niti jedan.

Početkom zadnje četvrtine mali Žapci smanjuju na 4:1 golom Andrije Čolovića nakon izborenog igrača više.

Nedugo zatim Medvjedi su ponovo na +4, a poslijednji zgoditak za Mladost postigao je Deni Sappe s igračem više.

Prvenstvo Hrvatske za naše Žapce završava u nedjelju u 11:30 utakmicom za 7. mjesto, u kojoj će se igrači trenera Sappea u plavim kapicama sučeliti Jugu CO.