Posjeti HAVK Mladost web-shop

Nade slavile protiv Solarisa

event 27.04.2018.

U 3. kolu Prvenstva Hrvatske nade Mladosti pobijedile su Solaris rezultatom 9:2. Solaris, koji do sada nije ostvario niti jednu pobjedu, nije bio težak protivnik za male Žapce. Od početka utakmice Mladostaši su krenuli jako i do kraja druge četvrtine vodili su 6:0. Do kraja susereta su još malo povećali svoju prednost za laganu pobjedu. […]

U 3. kolu Prvenstva Hrvatske nade Mladosti pobijedile su Solaris rezultatom 9:2.

Solaris, koji do sada nije ostvario niti jednu pobjedu, nije bio težak protivnik za male Žapce. Od početka utakmice Mladostaši su krenuli jako i do kraja druge četvrtine vodili su 6:0. Do kraja susereta su još malo povećali svoju prednost za laganu pobjedu. Najbolji strijelac bio je Mardešić sa 3 gola dok su gol manje postigli M. Barišić i Elena Crnički (jedna od dvije Žabice u sastavu Mladosti). Padro i L. Barišić postigli su po 1 gol.
U trećem kolu igrao se važan dvoboj Juga i Mornara u kojem su slavili Dubrovčani 4:3 i time napravili veliki korak ka jednoj od prve dvije pozicije u našoj grupi. Ovakav rezultat bolje odgovara momčadi trenera Štritofa jer u slučaju da Mladost i Jug nastave borbu za medalju, Mladostaši će u novu grupu prenijeti 3 boda.
Svoju slijedeću utakmicu Mladostaši igraju u petak u 18:50 protiv gradskog rivala Medveščaka.