Posjeti HAVK Mladost web-shop

Nade pobjedom startale na Prvenstvu Hrvatske

event 21.03.2016.

Nade Mladosti krenule su u Prvenstvo Hrvatske uvjerljivom pobjedom protiv Solarisa 10:3 (1:0, 5:1, 3:1, 1:1). U prvom kolu PH, koje se odigrava u Korčuli, najmlađi mladostaši imali su za protivnika šibenski Solaris. Trema prvog nastupa ostavila je malo traga u prvoj četvrtini, pa je u mreži dječaka iz Krešimirova grada završila samo jedna lopta. […]

Nade Mladosti krenule su u Prvenstvo Hrvatske uvjerljivom pobjedom protiv Solarisa 10:3 (1:0, 5:1, 3:1, 1:1).

U prvom kolu PH, koje se odigrava u Korčuli, najmlađi mladostaši imali su za protivnika šibenski Solaris. Trema prvog nastupa ostavila je malo traga u prvoj četvrtini, pa je u mreži dječaka iz Krešimirova grada završila samo jedna lopta.
Kasnije su stvari došle na pravo mjesto, te su Žapci golovima Goršete (6), te Brkića, Pantlika, Lukovića i Mihaljevića (svi po 1), slavili uvjerljivu pobjedu.
Trener Robert Sappe Campi javio se odmah nakon utakmice:
“Krenuli smo pobjedom i to je najvažnije. Igra nam može biti znatno bolja, a siguran sam da ćemo je unaprijediti kako turnir bude odmicao. Od igrača ne bih nikoga posebno isticao jer smo svi igrali jednako dobro, te napravili podjednako malih grešaka uslijed treme u prvom nastupu. No to smo sada prošli i možemo mirno dalje nastaviti turnir.”

Večeras u 18:00 naše nade igraju protiv Galeba (MR), koji je u prvom kolu igrao 8:8 s Opatijom.