Nade u borbu od 5.-8.mjesta

event 06.05.2017.

Nade Mladosti drugog su dana Prvenstva Hrvatske u Rijeci izgubile obje utakmice te će se u nastavku boriti za plasman od 5.-8. mjesta. Priliku za bolji plasman mali Žapci propustili su u jutarnjem programu kada su tijesno 7:6 izgubile od splitskog Jadrana. Kobna je bila druga četvrtina i početak treće kada su se Splićani odvojili […]

Nade Mladosti drugog su dana Prvenstva Hrvatske u Rijeci izgubile obje utakmice te će se u nastavku boriti za plasman od 5.-8. mjesta.

Priliku za bolji plasman mali Žapci propustili su u jutarnjem programu kada su tijesno 7:6 izgubile od splitskog Jadrana. Kobna je bila druga četvrtina i početak treće kada su se Splićani odvojili na 3 razlike (5:2) što naši mladići do kraja utakmice nisu uspjeli nadoknaditi. Kod Mladostaša najučinkovitiji na utakmici bili su Borož i Brkić sa 2 gola, a u strijelce su se još sa jednim golom upisali Padro i Bučević.

U drugoj utakmici dana igrači trenera Hrestaka ostali su daleko od pobjede koja bi ih još ostavila u igri za plasman na jedno od prva dva mjesta u skupini. Domaćin turnira, Primorje, je slavilo rezultatom 11:5. Loša igra u prvom poluvremenu naših igrača odvela je domaćina do velikih 7:1 početkom 3.četvrtine. Već tada je pobjednik bio odlučen te su do kraja obje ekipe postigle jednaki broj golova za konačnih -6. Strijelci za Mladost su bili Kern (2), Halar (1), Antunović (1), Katičić (1).

U subotu Mladostaši igraju protiv Medveščaka utakmicu za treće mjesto u svojoj skupini. Oba dvije ekipe će u borbi za plasman od 5.-8. mjesta što daje veću važnost ovoj utakmici jer će ekipe prenesti osvojen(e) bod(ove).