Posjeti HAVK Mladost web-shop

Nade u četvrtfinalu poražene od Zadra

event 06.04.2019.

Nade Mladosti poražene su u susretu sa Zadrom rezultatom 9:3 (1:1, 3:0, 2:1, 3:1) i natjecanje na Prvenstvu Hrvatske nastavljaju razigravanjem za 5. mjesto. Mali Žapci odlično su otvorili utakmicu i sredinom prve četvrtine poveli preko Fabija Jakuša. Zadrani su odmah u slijedećem napadu izjednačili. Druga četvrtina se na kraju pokazala odlučujućom jer su se tijekom […]

Nade Mladosti poražene su u susretu sa Zadrom rezultatom 9:3 (1:1, 3:0, 2:1, 3:1) i natjecanje na Prvenstvu Hrvatske nastavljaju razigravanjem za 5. mjesto. Mali Žapci odlično su otvorili utakmicu i sredinom prve četvrtine poveli preko Fabija Jakuša. Zadrani su odmah u slijedećem napadu izjednačili. Druga četvrtina se na kraju pokazala odlučujućom jer su se tijekom nje igrači iz Zadra odvojili na 3 razlike.

Nakon promjene strana Zadar povisuje na +4, a Jakov Petrović Malešević brzom realizacijom igrača više ostavlja nadu izabranicima trenera Sappe da se mogu vratiti u utakmicu. Ipak Zadrani su se pokazali kao bolji suparnik danas, te su serijom od 4 gola riješili utakmicu. Pred sami kraj Fabio Jakuš realizira igrača više za konačnih 9:3.

Nastavak natjecanja na Prvenstvu Hrvatske za male Žapce je večeras u 18:30 protiv gradskih suparnika Medveščaka s kojim igraju za plasman od 5.-8. mjesta.