Posjeti HAVK Mladost web-shop

Nade u nedjelju protiv POŠKa za 5.mjesto

event 20.12.2015.

U posljednjem nastupu u skupini na Božićnom turniru u Splitu nade Mladosti pobijedile su Zadar 8:6. U nedjelju u 11h igrat će protiv splitskog POŠK-a za 5.mjesto. Susret protiv Zadra naši mladići su otvorili loše te su na kraju prve četvrtine gubili 2:0 te je izgledalo da, nakon šoka protiv Cavtata, će uslijediti još jedan […]

U posljednjem nastupu u skupini na Božićnom turniru u Splitu nade Mladosti pobijedile su Zadar 8:6. U nedjelju u 11h igrat će protiv splitskog POŠK-a za 5.mjesto.

Susret protiv Zadra naši mladići su otvorili loše te su na kraju prve četvrtine gubili 2:0 te je izgledalo da, nakon šoka protiv Cavtata, će uslijediti još jedan poraz na ovom turniru. Ipak malo po malo mladi Žapci se bude i do kraja poluvremena izjednačuju rezultat. U nastavku utakmice bilo je neizvjesno, sa malo golova sa jedne i druge strane, a pitanje pobjednika rješio je Mihaljević 17 sekundi prije kraja kada je pogodio za nedostižnih 2 gola prednosti.
Mihaljević je bio i najbolji strijelac utakmice sa 3 gola (2 u odlučujućoj četvrtini), a uz njega golove za Mladost postigli su Ivančić (2) te Pantlik, Luković i Tkalčec po 1.
Sa 2 pobjede i 2 poraza naši najmlađi zsuzeli su 3. mjesto u skupini te će se za 5. mjesto na kraju turnira boriti protiv vršnjaka iz POŠK-a.