Posjeti HAVK Mladost web-shop

Nade u nedjelju za 18. mjesto

event 02.04.2016.

Na turniru Tomo Udovičić mladi Mladostaši četvrtog dana upisali su pobjedu I poraz te u nedjelju u posljednjem susretu igraju za 18. mjesto protiv Montjuica. U jutarnjem djelu programa igrači trenera Sappea odmjerilI su snage protiv mladića Gusara. Izvrsnom igrom od samog početka utakmice poveli su 4:0, a sredinom 3. četvrtine ostvarili su najveću prednost […]

Na turniru Tomo Udovičić mladi Mladostaši četvrtog dana upisali su pobjedu I poraz te u nedjelju u posljednjem susretu igraju za 18. mjesto protiv Montjuica.

U jutarnjem djelu programa igrači trenera Sappea odmjerilI su snage protiv mladića Gusara. Izvrsnom igrom od samog početka utakmice poveli su 4:0, a sredinom 3. četvrtine ostvarili su najveću prednost na utakmici (7:1). Do kraja su Gusari uspjeli samo malo smanjiti prednost Žabaca te je utakmica završila rezultatom 8:2. Ponovo najefikasniji igrač zagrebačkog sastava bio je Tkalčec (3 gola) dok su 2 gola postigli Kvaternik I Mihaljević.

Popodnevni program donio nam je susret Mladosti I Cavtata koji je bio odlučujuć za plasman na 17. mjesto konačnog poretka. Mladi vaterpolisti Cavtata slavili su rezultatom 6:4 I kolo prije kraja osigurali prvo mjesto u ovoj skupini drugog kruga što im donosi 17. mjesto. U ovo utakmicu mladi Žapci nisu ušli koncentrirano kao u jutarnju te su gubili 3:0. Pantlik I Mihaljević svaki sa po 2 pogotka vratili su Žapce u egal (4:4), ali u posljednjeoj minuti Zadro zabija 2 gola (jedan iz četverca) za Cavtat I donosi pobjedu svojoj momčadi (6:4).

Igrači trenera Sappea turnir zatvaraju protiv španjolskog Montjuica te Im treba pobjeda kako bi na kraju zauzeli 18. mjesto na ovom jakom turniru.