Nade u nedjelju za 5. mjesto

event 30.01.2016.

Mlade nade Mladosti na turniru Zadar open 2016. ostvarili su tri pobjede i dva poraza te će se u nedjelju boriti za 5. mjesto. U posljednjoj utakmici svoje skupine Mladostaši su igrali protiv Primorja i pobjeda im je trebala za plasman među četiri najbolje ekipe turnira. Ipak Rječani su bili prejaki te su ostvarili laganu […]

Mlade nade Mladosti na turniru Zadar open 2016. ostvarili su tri pobjede i dva poraza te će se u nedjelju boriti za 5. mjesto.

U posljednjoj utakmici svoje skupine Mladostaši su igrali protiv Primorja i pobjeda im je trebala za plasman među četiri najbolje ekipe turnira. Ipak Rječani su bili prejaki te su ostvarili laganu pobjedu 9:3 i otišli u polufinale.
Zauzevši 3. mjesto u skupini igrači trenera Sappea natjecanje su nastavili u borbi za plasman od 5.-8.mjesto. Nakon kratkog odmora čekao ih je susret protiv Zadrana koji su bili 4. u drugoj skupini. Utakmicu su naši mladići dobro otvorili i ostvarili prednost od 6:2. Ipak domaćini se vraćaju u utakmicu postigavši 3 gola u nizu. Ipak trener Sappe je uspio probuditi svoju momčad te su do kraja utakmice postigli 3, a nisu primili niti jedan pogodak te su slavili rezultatom 9:5.
U nedjelju u 11 sati za 5. mjesto igraju protiv Solarisa dok će u finalu turnira igrati POŠK i Jadran.