Nade u polufinalu PH!

event 06.05.2022.

Četvrtom pobjedom od dolaska na Korčulu nade HAVK Mladost osigurale su nastup u polufinalu Prvenstva Hrvatske. Naši su dečki bili bolji od gradskih rivala VK Zagreb s 10:7 (5:2, 1:2, 2:2, 2:1). Težak dvoboj dvaju zagrebačkih klubova na jugu Hrvatske. Mladost je bila u vodstvu čitavim tijekom utakmice, ali i zagrebaši su stalno bili “tu […]

Četvrtom pobjedom od dolaska na Korčulu nade HAVK Mladost osigurale su nastup u polufinalu Prvenstva Hrvatske. Naši su dečki bili bolji od gradskih rivala VK Zagreb s 10:7 (5:2, 1:2, 2:2, 2:1).

Težak dvoboj dvaju zagrebačkih klubova na jugu Hrvatske. Mladost je bila u vodstvu čitavim tijekom utakmice, ali i zagrebaši su stalno bili “tu negdje”, ne dozvolivši Žapcima da se odlijepe na više od tri gola razlike i riješe pitanje pobjednika i prije samog kraja dvoboja. Čak su se susjedi iz Utrina primakli na gol zaostatka na početku zadnje četvrtine. Ali onda je kapetan Sappe izborio dva isključenja koja su najprije Šušak, a potom i sam Sappe pretvorili u pogotke za konačnih 10:7.

U subotu u 11:10 Žapci igraju posljednju utakmicu u četvrtfinalnoj skupini protiv domaćeg KPK, aktualnog prvaka Hrvatske za igrače rođene 2010. Budući su se oba sastava već plasirala u polufinale, ova će utakmica odlučivati jedino o tome tko će zauzeti prvo, a tko drugo mjesto u skupini.

Strijelci: Matošević 3, Sappe 3, Komar 2, Šušak 1 i Božan 1.