Posjeti HAVK Mladost web-shop

Nade u Vukovaru upisale dvije pobjede i neriješeni rezultat

event 02.07.2021.

Drugog dana kvalifikacija za Prvenstvo Hrvatske nade Mladosti svladale su Vukovar i Zagreb, a odigrale neriješeno s Medveščakom. U 3. kolu mali Žapci su svladali Vukovar 5:0. Ne, ne radi se o pobjedi bez borbe. Utakmica je odigrana, a Žapci su u prvoj četvrtini postigli 3 gola (sva tri Sappe), a u drugoj 2 gola […]

Drugog dana kvalifikacija za Prvenstvo Hrvatske nade Mladosti svladale su Vukovar i Zagreb, a odigrale neriješeno s Medveščakom.

U 3. kolu mali Žapci su svladali Vukovar 5:0. Ne, ne radi se o pobjedi bez borbe. Utakmica je odigrana, a Žapci su u prvoj četvrtini postigli 3 gola (sva tri Sappe), a u drugoj 2 gola (oba Leko). Do kraja susreta mreže se nisu tresle, pa je susret završen bez primljenog gola Mladosti.

Nakon toga je odigrana i utakmica 4. kola u kojoj su mladostaši nadvisili zagrebaše sa 7:2. Najistaknutiji su bili Modrić i Sappe sa po 2 gola, te Mihaljević, Leko i Strahonja s jednim postignutim zgoditkom.

U večernjem programu sastali su se Mladost i Medveščak, te odigrali još jednu neizvjesnu utakmicu. Medvjedi su na poluvremenu imali visokih 5:1, da bi nakon promjene strana Žapci zaigrali bolje i stigli do izjednačenja.

Konačni rezultat bio je 5:5, a strijelci za Mladost su: Sappe 3, te Maglica i Strahonja po 1 gol.

Prije zadnjeg kola, u kojem se u subotu sastaju s Vukovarom, mali Žapci su osigurali 2. mjesto na turniru.

 

Vukovar