Posjeti HAVK Mladost web-shop

Nade u završnici poražene od POŠK-a

event 29.08.2019.

U drugoj utakmici nade Mladosti poražene su od POŠK-a rezultatom 7:9 (3:2, 1:1, 1:1, 5:2), iako su većim dijelom susreta bile u prednosti, a Splićani su do prvog vodstva stigli četiri minute prije kraja susreta. Mali Žapci lijepo su otvorili susret protiv POŠK-a i poveli 2:0 i 3:1 zahvaljujući golovima Erende i Stančića (2). Prednost […]

U drugoj utakmici nade Mladosti poražene su od POŠK-a rezultatom 7:9 (3:2, 1:1, 1:1, 5:2), iako su većim dijelom susreta bile u prednosti, a Splićani su do prvog vodstva stigli četiri minute prije kraja susreta.

Mali Žapci lijepo su otvorili susret protiv POŠK-a i poveli 2:0 i 3:1 zahvaljujući golovima Erende i Stančića (2). Prednost su održali i nakon promjena kompletnih postava. U tom je dijelu utakmice gol je zabio Jakuš.

Isti igrač bio je stijelac i krajem treće četvrtine. I baš kad se činilo da bi naše nade mogle do vrijednih bodova, Splićani u zadnjoj četvrtini rade preokret kojim su ostvarili i treću pobjedu u nizu i gotovo osigurali prvo mjesto u grupi. Golove za Mladost u posljednjoj četvrtini postigli su Jakuš za 6:6 i Čorkalo za 7:7 dvije minute prije kraja.

Unatoč porazu, igrači trenera Sappea pokazali su da u nastavku turnira mogu računati na pobjede i to ne samo u grupi C, već i u završnom dijelu turnira.

Večeras našim dečkima slijedi nešto lakša utakmica protiv VK Lošinja koji je u dosadašnja dva susreta ubilježio dva visoka poraza.