Nade uspješno startale na Prvenstvu Hrvatske

event 26.04.2018.

Na startu Prvenstva Hrvatske nade Mladosti ostvarile su vrijednu pobjedu nad vršnjacima Juga. U Rijeci se započelo Prvenstvo Hrvatske za nade na kojem nastupaju i mladi Žapci koji su odmah startali s pobjedom. U prvom kolu skupine B pobijedili su Jug rezultatom 4:3. Nakon zaostatka na kraju prve četvrtine (0:1), Mladostaši su izvrsno odigrali druga […]

Na startu Prvenstva Hrvatske nade Mladosti ostvarile su vrijednu pobjedu nad vršnjacima Juga.

U Rijeci se započelo Prvenstvo Hrvatske za nade na kojem nastupaju i mladi Žapci koji su odmah startali s pobjedom. U prvom kolu skupine B pobijedili su Jug rezultatom 4:3. Nakon zaostatka na kraju prve četvrtine (0:1), Mladostaši su izvrsno odigrali druga dva perioda te su preokrenuli rezultat i ostvarili prednost. U posljednju su četvrtinu ušli sa rezultatom 4:1 te su do kraja uspjeli ostvariti minimalnu, ali vrijednu pobjedu. Golove su postigli Mardešić, Bučević te Marko i Luka Barišić.
Svoju slijedeću utakmicu Mladostaši igraju u petak poslijepodne u 19:40 protiv Mornara. U skupini B se još nalaze Solaris, Medveščak i Palada. Prve dvije ekipe nastavljaju borbu za medalje, dok će ostale ekipe razigravati za niže plasmane.