Posjeti HAVK Mladost web-shop

Nade uvjerljive protiv Cannstatta

event 20.04.2022.

Oporavak od jutrošnjeg poraza nije dugo trajao kod naših Žabaca. Mladost je u 3. kolu turnir Tomo Udovičić svladala njemački Cannstatt 9:3 (2:0, 3:1, 3:0, 1:2). Iako i ovaj susret nije igrao kapetan Sappe, Mladost je izgledala znatno bolje nego u jutarnjem dvoboju. Od samog početka vidjelo se da su Žapci puno bolji i fizički […]

Oporavak od jutrošnjeg poraza nije dugo trajao kod naših Žabaca. Mladost je u 3. kolu turnir Tomo Udovičić svladala njemački Cannstatt 9:3 (2:0, 3:1, 3:0, 1:2).

Iako i ovaj susret nije igrao kapetan Sappe, Mladost je izgledala znatno bolje nego u jutarnjem dvoboju. Od samog početka vidjelo se da su Žapci puno bolji i fizički spremniji te pobjeda niti u jednom trenutku nije dolazila u pitanje. Čak su se šestorica naših igrača upisala u strijelce. Najefikasniji je bio Matošević sa 4 postignuta gola, a po jedan su dodali Zore, Tadić, Komar, Lulić i Šušak.

Nakon 3 odigrana kola i 6 osvojenih bodova, mali Žapci sutra ujutro imaju slobodno za uživanje u Dubrovniku, a u 17:30 čeka ih susret protiv KPK. Vrlo je izvjesno da bi ta utakmica mogla odlučivati o plasmanu u “gornji dom”, tj. o plasmanu u prvih osam momčadi u uzrastu U-12.