Posjeti HAVK Mladost web-shop

Nade uvjerljive protiv Zagreba, a juniori još uvjerljiviji protiv Medveščaka

event 21.06.2018.

Kvalifikacije za Kup Hrvatske se nastavljaju takoreći iz dana u dan. Nade Mladosti svladale su Zagreb s 11:3 (3:1, 4:1, 3:1, 1:0), a juniori nadvisili Medveščak sa 17:4 (5:1, 6:1, 5:1, 1:1). U prvoj utakmici na Savi, igrači Mladosti, nade koje vodi Ratko Štritof, bili su vrlo uvjerljivi protiv Zagreba. Već u prvoj minuti Mladost […]

Kvalifikacije za Kup Hrvatske se nastavljaju takoreći iz dana u dan. Nade Mladosti svladale su Zagreb s 11:3 (3:1, 4:1, 3:1, 1:0), a juniori nadvisili Medveščak sa 17:4 (5:1, 6:1, 5:1, 1:1).

U prvoj utakmici na Savi, igrači Mladosti, nade koje vodi Ratko Štritof, bili su vrlo uvjerljivi protiv Zagreba. Već u prvoj minuti Mladost je vodila s 2:0 i od tog trenutka utakmica je išla samo jednim smjerom, ka visokoj pobjedi Žabaca. Kao i više puta ove sezone, zajedno s nekolicinom roditelja, svjedočili smo lijepim potezima Padra, Mardešića, Vukojevića, braće Barišić i ostalih. Bilo je tu krasnih proigravanja, šuteva i asistencija, čak i šrauba (u režiji zagrebaša) koji se rjeđe viđaju u ovom uzrastu. Sve u svemu, jedno vrlo ugodno predvečerje na bazenu uz Savu, koje su golovima začinili: Mardešić 4, Bučević i Luka Barišić po 2, te Padro, Vukojević i Marko Barišić s po jednim zgoditkom.
Nakon pauze i “prepravljanja” igrališta s malog, na kojem igraju nade, u “normalno” igralište, na scenu su stupili juniori Mladosti i Medveščaka.
Žapci, predvođeni kapetanom Valečićem koji se zbog školskih obaveza (Marko je maturant) propustio prethodnu utakmicu s Primorjem, krenuli su silovito i već u prvoj četvrtini riješili sve dileme oko pobjednika. U tom dijelu igre isticao se Markić koji je 3 od svoja 4 gola postigao na samom početku utakmice. Priključili su mu se i ostali, prije svih Tomica Samardžić s 3 gola, te dvojica Luka, Bajić i Brnetić sa po dva zgoditka. Isti golgeterski učinak, po 2 gola, imali su Valečić i Smolčić koji je svakim svojim ulaskom u igru “dizao” tempo u brzinu više. Po jedan gol su postigli Papež i Biljaka. Trener Vincek dao je priliku i obojici vratara, Jurlini u prve dvije četvrtine, a Miškiću u ostatku utakmice, a dečki su prijateljski rasporedili primljene golove. Svaki je po 2 puta vadio loptu iz mreže.
Uzvrat je za dva dana na Šalati, pa evo prilike za pogledati dobar vaterpolo na otvorenom plivalištu.
Juniori_vs_Medvescak