Nade uvjerljive sa Zagrebom i tijesno poražene od Medveščaka

event 02.03.2019.

U tjednu na izmaku nade Mladosti odigrale su dvije kvalifikacijske utakmice. Uvjerljivo su svladali Zagreb 5:1 (2:1, 1:0, 1:0, 1:0), a na Sveticama su tijesno poražene od Medveščaka rezultatom 6:5 (1:2, 2:1, 0:2, 2:1). Kvalifikacije za Prvenstvo Hrvatske u uzrastu nada su u punom jeku. Igrači koje vodi trener Robert Sappe odigrali su dvije utakmice […]

U tjednu na izmaku nade Mladosti odigrale su dvije kvalifikacijske utakmice. Uvjerljivo su svladali Zagreb 5:1 (2:1, 1:0, 1:0, 1:0), a na Sveticama su tijesno poražene od Medveščaka rezultatom 6:5 (1:2, 2:1, 0:2, 2:1).
Kvalifikacije za Prvenstvo Hrvatske u uzrastu nada su u punom jeku. Igrači koje vodi trener Robert Sappe odigrali su dvije utakmice u tri dana.
U prvom susretu protivnik je bio VK Zagreb. Dva gola Mladosti u prve dvije minute usmjerile su čitavu utakmicu na stranu malih Žabaca. Gol kojeg su postigli zagrebaši na isteku prve četvrtine nije poremetio koncepciju Žabaca koji su u svakoj idućoj četvrtini postizali po jedan pogodak, a golmani su do kraja susreta uspjeli sačuvati netaknutu mrežu. Za pobjedu 5:1 strijelci su bili: Vukojević 2 puta te po jedan gol Deni Sappe, Jakuš i Stančić.
Puno neizvjesniji susret bio je onaj dva dana kasnije, kada su se sastali Medveščak i Mladost. Samo za podsjećanje – ove dvije ekipe su se nedavno sastale i tada je slavio Medveščak 7:3.
Početak je pripao ekipi sa Svetica. Medvjedi su poveli 2:0, ali ubrzo Erenda realizira peterac za 2:1.
U drugoj četvrtini Žapci dva puta poravnavaju rezultat. Za 2:2 i kasnije 3:3 strijelac je bio kapetan Stančić. Nakon promjene strana, Medveščak se uspio odvojiti na 2 razlike.
U posljednjoj dionici Erenda smanjuje na 5:4, ali Medvjedi vraćaju Žapce na -2. Dvije minute prije kraja Udovičić je uspio smanjiti na 6:5 realiziravši igrača više nakon isključenja vratara Medveščaka. Do boda u ovom dvoboju mali Žapci ipak nisu uspjeli doći.

Nade Mladosti u dosada odigranim utakmicama kvalifikacija PH imaju 3 pobjede i 2 poraza (oba od Medveščaka).