Posjeti HAVK Mladost web-shop

Nade uvjerljivo bolje od ZPK

event 02.03.2018.

Na plivalištu na Savi nade Mladosti svladale su ZPK s visokih 17:1 (3:1, 4:0, 4:0, 6:0). Ovom pobjedom su okončane kvalifikacije za Prvenstvo Hrvatske, koje su igrači koje vodi trener Ratko Štritof odigrali bez greške i ostvarili maksimalni učinak. Na plivalištu Mladosti okupilo se 50-tak navijača i roditelja obaju klubova da bi dali podršku igračima […]

Na plivalištu na Savi nade Mladosti svladale su ZPK s visokih 17:1 (3:1, 4:0, 4:0, 6:0). Ovom pobjedom su okončane kvalifikacije za Prvenstvo Hrvatske, koje su igrači koje vodi trener Ratko Štritof odigrali bez greške i ostvarili maksimalni učinak.
Na plivalištu Mladosti okupilo se 50-tak navijača i roditelja obaju klubova da bi dali podršku igračima u bazenu. Mladostaši su krenuli lakšim tempom u 1. četvrtinu koja je završila s 3:1. Nakon što su se mali Žapci zagrijali na “radnu temperaturu” gledali smo jednosmjernu utakmicu, kakve smo imali prilike već vidjeti u ovim kvalifikacijama. Mladost je protivnike pritiskala već na njihovoj polovici, oduzimala im lopte i brzo realizirala napade. Dječaci iz ZPK su se ponekad uspijevali “probiti” do gola Mladosti, pa čak i izboriti igrača više, ali i u takvim trenucima Mladost je bila organizirana i koncentrirana u obrani. Na kretnjama kod igrača manje, ovim bi dječacima pozavidjeli i godinu dvije stariji igrači.
Za Mladost su golove proslavljali: Luka Barišić 4 puta, Bučević i Mardešić po 3 puta, dok su po jedan zgoditak zabili Vukojević, Marko Barišić, Padro, Rutar, Udovičić, Majdaš i Dalip, dakle gotovo čitava ekipa izuzmemo li dvojicu vratara.
Trener Ratko Štritof je po završetku rekao:
Zadovoljan sam igrom i pobjedama svojih igrača, kako večeras tako i u čitavim kvalifikacijama. Potencijala ima i vjerujem se da će se to potvrditi u utakmicama koje slijede.
Treneru i svim igračima čestitke za dosada učinjeno i držimo fige u slijedećim utakmicama. Završni turnir je na rasporedu zadnji vikend u travnju.