Nade zauzele 6. mjesto na Božićnom turniru Spalatum u Splitu

event 16.12.2018.

Nade Mladosti proveli su vikend u Splitu i od 14.-16.12. nastupile na Božićnom turniru kojeg organizira VK Mornar Brodospas. Od 10 prijavljenih ekipa, mali Žapci su zauzeli 6. mjesto nakon što su u razigravanju za poredak poraženi od organizatora Mornara rezultatom 8:2. U skupini A Mladostaši su odigrali četiri utakmice. Prvi dan turnira su poraženi […]

Nade Mladosti proveli su vikend u Splitu i od 14.-16.12. nastupile na Božićnom turniru kojeg organizira VK Mornar Brodospas.
Od 10 prijavljenih ekipa, mali Žapci su zauzeli 6. mjesto nakon što su u razigravanju za poredak poraženi od organizatora Mornara rezultatom 8:2.
U skupini A Mladostaši su odigrali četiri utakmice. Prvi dan turnira su poraženi od POŠKA 11:1, zatim su remizirali s Jadranom 6:6, da bi drugi dan pretrpjeli poraz od Solarisa 14:1, te pobjedom protiv Zagreba 7:4 izborili treće mjesto u svojoj skupini.
Najuspješniji Žabac bio je Roko Vukojević sa 8 postignutih golova na čitavom turniru. Slijede ga Stančić i Erenda koji su se po 3 puta upisali u strijelce.
Po jedan gol dali su Dalip, Jakuš i Udovičić.