Posjeti HAVK Mladost web-shop

Nade završile 19. na turniru Tomo 2016

event 03.04.2016.

Nakon 5 dana i 8 odigranih utakmica, selekcija nada završila je turnir Tomo 2016 na 19. mjestu. U posljednjem susretu najmlađi Žapci poraženi su od vršnjaka iz Montjuica (Španjolska) rezultatom 3:4 (0:1, 1:1, 1:2, 1:0). Utakmica 3. kola razigravanja za plasman, koju su igrači trenera Sappea igrali protiv španjolskog Montjuica, u mnogo čemu je ličila […]

Nakon 5 dana i 8 odigranih utakmica, selekcija nada završila je turnir Tomo 2016 na 19. mjestu. U posljednjem susretu najmlađi Žapci poraženi su od vršnjaka iz Montjuica (Španjolska) rezultatom 3:4 (0:1, 1:1, 1:2, 1:0).

Utakmica 3. kola razigravanja za plasman, koju su igrači trenera Sappea igrali protiv španjolskog Montjuica, u mnogo čemu je ličila na nake prethodne na ovom turniru. Naši dječaci su se trudili, pucali po golu protivnika, a kad ne bi postigli zgoditke iz izglednih prilika, protivnici su to bez milosti kažnjavali. Danas su Španjolci na pola utakmice vodili 1:2 sa samo 3 upućena udarca, u odnosu na 6 pokušaja Mladostaša.
Vidljiv je bio umor kod igrača Mladosti, tako da nije pomogla ni promjena vratara nakon 2. četvrtine kada je Bušić zamijenio Počanića nakon što je ovaj primio oba gola iz velike udaljenosti.
Kod Mladosti je najbolji bio Jakša Mihaljević koji je zabio sva 3 gola za našu momčad.
Konačni plasman ekipe nada Mladosti je 19. mjesto, uz skor od 2 pobjede i 6 poraza.
Turnir Tomo Udovičić je jedan od najjačih svjetskih turnira za najmlađe vaterpoliste, te je za vjerovati da će trenerima Sappeu i Mariniću, ali i svim njihovim igračima, iskustvo iz Dubrovnika znatno pomoći u pripremama za buduća natjecanja. Kup Hrvatske, koji će se igrati na ljeto, biti će pravo mjerilo napretka u vaterpolo igri najmlađe selekcije HAVK Mladost.