Najljepša rođendanska čestitka treneru

event 21.10.2022.

Treneru u sportu ljepše rođendanske čestitke od njegovih igrača nema, niti može vjerojatno i biti, do da mu njegovi igrači za rođendan daruju pobjedu. Upravo su to mladostaši učinili svojem treneru Zoranu Bajiću koji je ovog petka proslavio rođendan. Dečki su mu ‘poklonili’ pobjedu i to vrlo bitnu. U 1. kolu, ali i realno za […]

Treneru u sportu ljepše rođendanske čestitke od njegovih igrača nema, niti može vjerojatno i biti, do da mu njegovi igrači za rođendan daruju pobjedu. Upravo su to mladostaši učinili svojem treneru Zoranu Bajiću koji je ovog petka proslavio rođendan.

Dečki su mu ‘poklonili’ pobjedu i to vrlo bitnu. U 1. kolu, ali i realno za našu momčad najtežoj utakmici kvalifikacijske skupine Hrvatskog kupa. U srazu s Mornarom BS, utakmici koja je po svemu sudeći odmah već na startu odlučivala o pobjedniku zagrebačke skupine, a time i plasmanu na završni turnir ovosezonskog Kupa.

Sa Sunarom od prve minute između vratnica, bez ljevaka Mijića u zapisniku, ali zato vrlo ubojito u napadi i usredotočeno u obrani. Sve što je suparnik učinio bilo je vodstvo 1:0. U biti, da Splićani nisu imali čak 4 peterca u prve dvije četvrtine (ukupno 5), rezultat bi bio za naš sastav i još bolji od vrlo dobrih 10:5 nakon druge četvrtine.

U svakom baš segmentu igre Mladost je bila bolja, brža, preciznija. Zapravo je rezultat i najpreciznije ogledalo zbivanja u vodi i kvalitete koja je bitno na strani naše momčadi. Sljedeću utakmicu naši mladostaši igraju u subotu, od 17.00 sati protiv Zadra 1952. Uopće ne sumnjamo u novu visoku pobjedu, kao što ne dvojimo niti o plasmanu u polufinale ii na Final Four Kupa u našem bazenu, 7. i 8. prosinca.