Najmlađi startali pobjedom

event 28.07.2016.

Mlade nade Mladosti pobjedom su otvorili Kup Hrvatske koji se igra na bazenu Kantrida u Rijeci. U prvom kolu pobijedili su Opatiju 12:5 (3:1, 4:0, 4:3, 1:1). Naši najmlađi vaterpolisti se nalaze u skupini D koja je jedina skupina u kojoj ima samo tri ekipe te su ovom pobjedom vjerojatno osigurali nastup u gornjem domu […]

Mlade nade Mladosti pobjedom su otvorili Kup Hrvatske koji se igra na bazenu Kantrida u Rijeci. U prvom kolu pobijedili su Opatiju 12:5 (3:1, 4:0, 4:3, 1:1).

Naši najmlađi vaterpolisti se nalaze u skupini D koja je jedina skupina u kojoj ima samo tri ekipe te su ovom pobjedom vjerojatno osigurali nastup u gornjem domu četvrtfinalne faze. Prve dvije ekipe će se plasirati u četvrtfinalnu skupinu F gdje će igrati protiv prve dvije ekipe iz skupine B te će prenijeti rezultate protiv ekipe koja se iz naše skupine također plasirala u gornji dom.

Iako su Žapci stigli iz Zagreba tek koji sat prije utakmice to ih nije smetalo da od početka pokažu da su kvalitetnija ekipa i već do poluvremena (rezultat 7:1) su riješili pitanje. U nastavku su malo pali u igri što je izazvala lagano nezadovoljstvo kod trenera Sappea, ali na kraju svakako veseli uvjerljiva pobjeda.

Najviše golova, čak 4, postigli su Luković i Tkalčec dok su dva gola postigli Zaratustra-Mihaljević i Jugovac.

Sljedeću utakmicu nade igraju isti dan u 20 sati protiv Cavtata. Po svemu sudeći Cavtat će s nama izboriti jedno od prva dva mjesta te nam je bitna pobjeda za prijenos bodova.