Najmlađi Žapci na Prvenstvu Hrvatske

event 09.09.2020.

Mlađe nade, najmlađa natjecateljska kategorija, od četvrtka do nedjelje nastupat će na otvorenom Prvenstvu Hrvatske koje će se sljedeća četiri dana odigravati na Šalati.  Na turniru nastupa 12 ekipa podijeljenih u 4 skupine po 3 momčadi. Svaka će momčad odigrati 2 susreta te u jednom kolu prve faze biti slobodna. Nakon toga prva dva sastava […]

Mlađe nade, najmlađa natjecateljska kategorija, od četvrtka do nedjelje nastupat će na otvorenom Prvenstvu Hrvatske koje će se sljedeća četiri dana odigravati na Šalati. 

Na turniru nastupa 12 ekipa podijeljenih u 4 skupine po 3 momčadi. Svaka će momčad odigrati 2 susreta te u jednom kolu prve faze biti slobodna. Nakon toga prva dva sastava će nastaviti dalje u četvrtzavršnim skupinama za razigravanje od 1. do 8. mjesta dok će trećeplasirane momčadi igrati od 9. do 12.. Turnir završava utakmicama za plasman u nedjelju ujutro.

Naši najmlađi Žapci smješteni su u skupinu D zajedno sa Solarisom i Vukovarom, s kojim otvaraju natjecanje u četvrtak s početkom u 12:45 sati. Dvoboj sa Solarisom na rasporedu je u petak u 11 sati.

Želimo im puno sreće u svojim utakmicama!