Posjeti HAVK Mladost web-shop

Najmlađi Žapci uvjerljivo otvorili Prvenstvo Hrvatske

event 18.03.2017.

Ovaj vikend na rasporedu su poluzavršni turniri Prvenstva Hrvatske za nade. Najmlađa momčad Mladosti uspješno je startala u Šibeniku. U poluzavršnici Prvenstva Hrvatske za nade jedan turnir igra se u Dubrovniku, a jedan u Šibeniku. Na svakom turniru sudjeluje 9 ekipa od kojih će najboljih 6 izboriti plasman na završnici. Mladi Žapci svoj turnir igrati […]

Ovaj vikend na rasporedu su poluzavršni turniri Prvenstva Hrvatske za nade. Najmlađa momčad Mladosti uspješno je startala u Šibeniku.

U poluzavršnici Prvenstva Hrvatske za nade jedan turnir igra se u Dubrovniku, a jedan u Šibeniku. Na svakom turniru sudjeluje 9 ekipa od kojih će najboljih 6 izboriti plasman na završnici. Mladi Žapci svoj turnir igrati će u Šibeniku te u grupi će im protivnici biti Mursa, Palada i KPK.
Iz svake grupe prve dvije ekipe idu u razigravanje za plasman od 1.-4. mjesta na turniru dok će preostale ekipe u razigravanje za plasman od 5.-8.mjesta. Jedna od prve dvije pozicije u grupi automatski znači i plasman na završnicu.
Mladi Žapci, koje vodi francuski izbornik Hrvoje Hrestak, prvog dana ostvarili su dvije pobjede i napravili veliki korak ka željenom cilju. U 1. kolu su uvjerljivo svladali Mursu sa 22:0 (6:0, 6:0, 6:0, 4:0. Najefikasniji su bili Habuda i Brkić sa 4 gola dok je odmah iza njih bio Bušić sa 3 gola. Dva puta su mreže tresli Josipović, Meić, Kvaternik i Boroz te po jednom Halar i Rogulj.
U subotu točno u podne Mladostaši igraju posljednju utakmicu u skupini protiv KPK i samo poraz s više od 8 razlike može odgoditi njihov plasman na završnicu. Nakon ove utakmice znati ćemo i raspored naših mladića do kraja šibenskog turnira gdje ih čekaju dvije nove utakmice.