Posjeti HAVK Mladost web-shop

Nastavak europskog nadmetanja

event 23.04.2019.

Nakon što smo prošlog vikenda na najbolji mogući način, osvajanjem naslova prvaka, završili nadmetanja u Regionalnoj ligi, nema previše vremena za odmor. Već sutra, u srijedu 24. travnja, očekuje nas 13. kolo Lige prvaka.  Mladost ide u goste posljednje plasiranoj momčadi skupine “B”, njemačkom Spandau 04. Prvi susret ovih dviju momčadi u 2. kolu preliminarne […]

Nakon što smo prošlog vikenda na najbolji mogući način, osvajanjem naslova prvaka, završili nadmetanja u Regionalnoj ligi, nema previše vremena za odmor. Već sutra, u srijedu 24. travnja, očekuje nas 13. kolo Lige prvaka

Mladost ide u goste posljednje plasiranoj momčadi skupine “B”, njemačkom Spandau 04. Prvi susret ovih dviju momčadi u 2. kolu preliminarne faze natjecanja, uz bazen na Savi, donio je pobjedu Mladost 9:7. Zasigurno da će tvrda i neizvjesna utakmici biti i ovoga puta.

Najavu utakmice dao nam je strateg Žabaca, Zoran Bajić: “Na put idemo bez Marcelića koji se treba zaliječiti od nedavne ozljede, te Jerka Jurline koji ima želučanu virozu. Kroz utakmicu ćemo ciljano odmarati starije igrače koji su nosili igru kroz dosadašnji dio sezone, a ujedno i razigravati mlađe kojima će ovo biti izvrsna prilika da se dokažu. U subotu nas očekuje važna utakmica polufinala PH s Mornarom za koju se želimo što je bolje moguće pripremiti”.

Susret Spandau 04 – Mladost na rasporedu je u srijedu, 24. travnja, s početkom u 19 sati. Za sve ljubitelje vaterpola prijenos je na Arena sport 1.

Od ostalih susreta skupine “B” izdvajamo onaj Juga i Jadrana u Gružu, te okršaj drugo i četvrto plasiranih BPM Sport managementa i Szolnokija u Mađarskoj, dok je u skupini “A” zanimljiv dvoboj prve dvije momčadi skupine, Pro Recca i Brescie.