Posjeti HAVK Mladost web-shop

Neriješeno protiv Juga AO Žapce vodi na Primorje EB

event 01.02.2020.

U zadnjem susretu četvrfinalne grupe F, Mladostaši su odigrali neriješeno protiv Juga AO 9:9 (2:4, 3:0, 3:2, 1:3), tako da ih u polufinalu čeka Primorje EB. Utakmica je na rasporedu u 17:30. Otvaranje utakmice s Jugom bilo je vrlo dobro unatoč tomu što su zbog viroze izostali vratar Prižmić i bek Fajković, dvojice vrlo bitnih […]

U zadnjem susretu četvrfinalne grupe F, Mladostaši su odigrali neriješeno protiv Juga AO 9:9 (2:4, 3:0, 3:2, 1:3), tako da ih u polufinalu čeka Primorje EB. Utakmica je na rasporedu u 17:30.

Otvaranje utakmice s Jugom bilo je vrlo dobro unatoč tomu što su zbog viroze izostali vratar Prižmić i bek Fajković, dvojice vrlo bitnih igrača u sastavu naših kadeta. Žapci su odigrali bolje prvu i zadnju četvrtinu, a Dubrovčani drugu i treću, pa je neodlučen rezultat nekako realan.

Najučinkoviti Žabac bio je Bučević sa 4 gola, dok je tri zabio Mardešić, a po jedan Padro i L. Barišić.

Nakon tri odigrana kola Mladost je zauzela drugo mjesto u skupini F i večeras u 18:30 će protiv Primorja EB nastojati izboriti finale Prvenstva Hrvatske.

Primorjaši su naši stari znanci iz kvalifikacija, s kojima smo ove sezone odigrali dvije tvrde i kvalitetne utakmice: jedna je završila neriješeno a drugu je Primorje dobilo s jedan razlike.

Držimo fige da se Prižmić i Fajković oporave pa da u kompletnom sastavu igrači trenera Štritofa krenu u borbu za finale.