Neriješeno s Jadranom u revijalnoj utakmici

event 14.01.2020.

Juniori Mladosti završili su polufinalni turnir Prvenstva Hrvatske neodlučenim rezultatom s Jadranom 10:10 (3:1, 3:2, 1:5, 3:2) i plasirali se na završnicu koja se igra za tjedan dana. U utakmici bez pretjeranog natjecateljskog naboja Žapci nisu bili u svom najboljem izdanju. Splićani su u prvom dijelu bili u vodstvu 2-3 gola. Tek nakon promjene strana […]

Juniori Mladosti završili su polufinalni turnir Prvenstva Hrvatske neodlučenim rezultatom s Jadranom 10:10 (3:1, 3:2, 1:5, 3:2) i plasirali se na završnicu koja se igra za tjedan dana.
U utakmici bez pretjeranog natjecateljskog naboja Žapci nisu bili u svom najboljem izdanju.
Splićani su u prvom dijelu bili u vodstvu 2-3 gola.
Tek nakon promjene strana naši juniori su prikazali igru koja ih je krasila tijekom prva dva susreta u Zadru kao i tijekom čitavih kvalifikacija. U toj se četvrtini istakao centar Bušić, večeras najbolji stijelac s 4 postignuta gola. Pred kraj treće dionice Bušić je za bio za 8:7, što je bilo drugo vodstvo Mladosti na utakmici, nakon početnih 1:0.
U zadnjoj četvrtini Splićani ostvaruju prednost od dva gola, a naši dečki su se dobro pomučili i tek pet sekundi prije kraja izbjegli poraz nakon poravnanja Brnetića.
Strijelci: Bušić 4, Brnetić 2, te Samardžić, Papež, Požarić i Mihić po 1 gol.
Poznata su tri sudionika finalnog turnira. To su Jadran, Mladost i Jug AO. Posljednju, četvrtu ekipu saznat ćemo kasno večeras nakon susreta Mornar – Primorje.