Posjeti HAVK Mladost web-shop

Ništa od breaka u prvoj utakmici Prvenstva RH

event 09.05.2021.

Mladost nije uspjela svladati Jug AO u prvoj utakmici finala Prvenstva Republike Hrvatske. Dubrovčani su slavili s 12:9 (4:2, 2:3, 3:2, 3:2).Ovim porazom Žapci su propustili “preoteti” Jugu prednost domaćeg plivališta, te će u srijedu 12. svibnja u 18:00, na Savi,  tražiti priliku za poravnanje rezultata u seriji koja se igra do 3 pobjede. Jug […]

Mladost nije uspjela svladati Jug AO u prvoj utakmici finala Prvenstva Republike Hrvatske. Dubrovčani su slavili s 12:9 (4:2, 2:3, 3:2, 3:2).Ovim porazom Žapci su propustili “preoteti” Jugu prednost domaćeg plivališta, te će u srijedu 12. svibnja u 18:00, na Savi,  tražiti priliku za poravnanje rezultata u seriji koja se igra do 3 pobjede.

Jug je vodio čitavim tijekom susreta, a prednost Dubrovčana se kretala 1-4 gola viška. Najraspoloženiji kod naših bili su centri Josip Vrlić i Cosmin Radu koji su izborili ukupno 13 prekršaja (Vrli 9, a Kozmo 4), neke i sami realizirali. Uz njih dvojicu je bio vrlo dobar i vratar Marcelić sa 14 obrana. Ostali su imali povremene bljeskove, ali i brojne individualne pogreške, koje će svakako trebati osjetno smanjiti u drugoj utakmici.

Strijelci za Mladost: Josip Vrlić 3 gola, a po jedan Visković, Harkov, Radu, Dašić, Lazić i Bukić.