Ništa od finala u Kuvajtu

event 19.12.2019.

Hrvatska juniorska reprezentacija poražena je u polufinalnom ogledu Svjetskog prvenstva od Grčke s 15:6 (4:2, 4:3, 5:0, 2:1). Težak poraz doživjela je naša reprezentacija pod vodstvom izbornika Krekovića korak pred utakmicom za zlato. Grci su od početka bili uvjerljiviji, agresivniji. Činjenica da je Hrvatska 4 od ukupnih 6 pogodaka postigla iz peterca dovoljno govori o […]

Hrvatska juniorska reprezentacija poražena je u polufinalnom ogledu Svjetskog prvenstva od Grčke s 15:6 (4:2, 4:3, 5:0, 2:1).

Težak poraz doživjela je naša reprezentacija pod vodstvom izbornika Krekovića korak pred utakmicom za zlato. Grci su od početka bili uvjerljiviji, agresivniji. Činjenica da je Hrvatska 4 od ukupnih 6 pogodaka postigla iz peterca dovoljno govori o predstavi naših juniora u današnjem dvoboju.

Listu strijelaca predvodi Penava s 2 pogotka, dok su Kreković, Vrdoljak, Bajić i Žuvela jednom tresli mrežu grčkog vratara.

Utakmica za broncu na rasporedu je u petak, s početkom u 14:30 sati. Protivnik je Italija koja je poražena od Srbije u drugom polufinalnom susretu.