Posjeti HAVK Mladost web-shop
Pobjeda na otvaranju 2. turnira RVL

Nova tri boda!

event 25.11.2022.

Pobjedom smo otvorili nastupe na drugom po redu turniru Premier lige, a koji se odigrava na našem bazenu u Zagrebu. Mladostaši gotovo pa da nisu ostavili mrvice šanse suparniku iz Splita, momčadi Mornara BS koji je uostalom i rezultatski dvostruko nadmašen, 12:6.

Obrana je baš kao i dva dana ranije protiv Riječana funkcionirala poput švicarskog sata, a kako ne bi puno objašnjavali, doista su nekada brojke te koje govore više od riječi. Naime, suparnik je imao 9 napada s igračem više, ali niti jednog nije iskoristio! Nadalje, od 6 primljenih pogodaka, čak polovica je primljena tek iz peteraca. S tim da i tu valja dodati da su mornarevci imali 4 kaznena udarca, ali jedan (onaj prvi) je obranio Jerko Jurlina. Toliko o obrambenom dijelu.

U napadu je to izgledalo strpljivo, ali ubojito i efikasno. Uz sve, 7 se igrača, dakle polovica momčadi upisalo u strijelce. Rutinski, uvjerljivo i nadmoćno. Tako je u petak navečer djelovala Mladost. Želimo isto takav i nastavak, u subotu od 18.30 sati protiv šibenskog Solarisa.

Strijelci za Mladost protiv Mornara BS su bili – Gluhaić 3 gola, Dadvani, Adeišvili i Rakovac po 2, te Mijić, Herceg i Fabris po 1 pogodak.