Posjeti HAVK Mladost web-shop

Novi Beograd uvjerljiv u 2. kolu Premier lige

event 25.11.2021.

Nakon sinoćnje pobjede protiv Budve, jutros je Mladost doživjela visok poraz od Novog Beograda rezultatom 19:5 (5:0, 3:2, 8:3, 3:0) u drugom kolu Premier lige. Očekivalo se da je Novi Beograd puno jači od Mladosti u ovom trenutku. Radi se o izuzetno jakom sastavu, sudioniku LEN Lige prvaka, s igračima “programiranim” na visoke rezultatske dosege […]

Nakon sinoćnje pobjede protiv Budve, jutros je Mladost doživjela visok poraz od Novog Beograda rezultatom 19:5 (5:0, 3:2, 8:3, 3:0) u drugom kolu Premier lige.

Očekivalo se da je Novi Beograd puno jači od Mladosti u ovom trenutku. Radi se o izuzetno jakom sastavu, sudioniku LEN Lige prvaka, s igračima “programiranim” na visoke rezultatske dosege u ovoj ali i nadolazećim sezonama. Tijekom čitave utakmice Mladost nije našla protuodgovor na igru Beograđana. Malo je to bolje izgledalo u drugoj četvrtini kada su Žapci zabili 2, a primili 3 gola. Ostatak utakmice igrači Novog Beograda su povećavali svoju prednost do konačnih 19:5.

Dan tu nije gotov. Naime u 20:40 za Žapce slijedi ispit protiv Jug AO, koji također nastupa u Ligi prvaka, a na turniru u Beogradu je upisao 2 pobjede u prva dva kola. Iako na turniru ne igra ponajbolji Jugov igrač, Fatović, Dubrovčani su izuzetno kvalitetni i bez njega. Jug AO je favorit za pobjedu, bez ikakove dvojbe, a biti će zanimljivo vidjeti kakav otpor može pružiti Mladost u ovom danu s dva izuzetno teška protivnika.

Strijelci protiv Novog Beograda: Lazić (2), Biljaka (2) i Dašić (1).