Novi ugovori s trenerom Bajićem, te Jurlinom, Lazićem i Biljakom

event 18.06.2020.

U sljedećoj će sezoni, 2020./21. naša momčad uči s provjerenim snagama, znanim licima i kvalitetom koja se dokazala posljednjih godinu dana osvajanjima Regionalne lige i Hrvatskog kupa, a koja u konačnici i ove sezone koja još nije okončana ima visoke ciljeve u državnom prvenstvu, kao i Regionalnoj ligi. Naime, naš je klub postigao dogovor s […]

U sljedećoj će sezoni, 2020./21. naša momčad uči s provjerenim snagama, znanim licima i
kvalitetom koja se dokazala posljednjih godinu dana osvajanjima Regionalne lige i Hrvatskog
kupa, a koja u konačnici i ove sezone koja još nije okončana ima visoke ciljeve u državnom
prvenstvu, kao i Regionalnoj ligi.

Naime, naš je klub postigao dogovor s prvim trenerom momčadi Zoranom Bajićem, kao i s još trojicom igrača, vratarom Jerkom Jurlinom, baš kao i Frankom Lazićem, te Matiasom Biljakom.

“Na obostrano zadovoljstvo došlo je do produženja suradnje i obnove ugovora na sljedeće dvije godine. Nije se bilo teško dogovoriti, nisam mogao odbiti svoj matični klub koji mi je i pružio prvu ozbiljnu priliku u vaterpolskoj karijeri. Vjerujem u projekt Mladosti u budućnosti. Dogovorili smo i potvrdili naše stožerne igrače, naše kapitalce i reprezentativce.  Nisam se puno dvoumio, neovisno još nekim ponudama, ali projekt Mladosti, naše momčadi i svega ostalog što nosi naša zajednička budućnost je prevagnulo” – rekao je trener Zoran Bajić.