Posjeti HAVK Mladost web-shop

Opet neriješeno s Partizanom

event 05.02.2016.

Po drugi puta u ovoj sezoni Mladostaši su odigrali neriješeno s ekipom Partizana. Večeras, na Banjici, utakmica je završila rezultatom 5:5, primjerenijim za hokejašku nego za vaterpolo utakmicu. U utakmici u kojoj se, u cjelini, igralo vrlo nervozna, a na momente i nepovezano, Mladost je bila u prednosti sa 2:0 i 3:1 nakon desetak minuta […]

Po drugi puta u ovoj sezoni Mladostaši su odigrali neriješeno s ekipom Partizana. Večeras, na Banjici, utakmica je završila rezultatom 5:5, primjerenijim za hokejašku nego za vaterpolo utakmicu.

U utakmici u kojoj se, u cjelini, igralo vrlo nervozna, a na momente i nepovezano, Mladost je bila u prednosti sa 2:0 i 3:1 nakon desetak minuta igre. Večeras izvrsni Marcelić (obrane 12/17) obranio je čitav niz udaraca i uz pomoć obrane nije dozvolio da Partizan u dva navrata realizira dva igrača viška. Mnoštvo suđenih prekršaja, posebice u prve dvije četvrtine, više je naštetilo Mladosti, nego Partizanu, jer je ostala najprije bez Paškvalina (9. minuta), zatim Vlahovića – isključenje s pravom zamjene (14. minuta) i Pavičića (21. minuta). Partizan je preokrenuo rezultat i poveo 4:3. Gagulić izjednačuje na 4:4, a Luka Bukić dovodi Žapce u vodstvo 5:4 tri minute prije kraja. Mladost je imala 2 napada za konačno rješenje ove utakmice, no Bašić i Milaković su bili neprecizni i ostavili šansu Partizanu da izvuče bod s igračem više, pola minute prije kraja utakmice.
U nastavku natjecanja treneru Hrvoju Hrestaku i našim igračima predstoji nastavak borbe za final 4. Nakon večerašnje utakmice zaostatak za Partizanom je i dalje 4 boda, s tom razlikom da su Beograđani u prednosti u međusobnim susretima zbog većeg broja postignutih golova u gostima.