Posjeti HAVK Mladost web-shop

Oproštaj s Europom

event 29.10.2022.

Minimalne su šanse, uz nužnost ‘ludog poklapanja’ ostalih rezultata’, držale neke šanse za prolaskom skupine prije utakmice s Primorcem u 4. kolu. No, nakon utakmice s Kotoranima u kojem smo poraženi 10:9, sa žaljenjem moramo utvrditi da smo se od Europe što se ove sezone tiče… oprostili. Novi poraz, drugi u tri utakmice koliko su […]

Minimalne su šanse, uz nužnost ‘ludog poklapanja’ ostalih rezultata’, držale neke šanse za prolaskom skupine prije utakmice s Primorcem u 4. kolu. No, nakon utakmice s Kotoranima u kojem smo poraženi 10:9, sa žaljenjem moramo utvrditi da smo se od Europe što se ove sezone tiče… oprostili.

Novi poraz, drugi u tri utakmice koliko su Žapci odigrali, a sa samo jednim prethodno osvojenim bodom (10:10 s Mediterranijem), pogurnuli su našu momčad na dno tablice u skupini. Početak utakmice je bio čak i obećavajući, njezina rana faza u kojoj smo poveli 2:0 i 3:1, a onda… Onda je suparnik u 10 sljedećih minuta, od 4. do 14. minute postigao 7 pogodaka, ali najgore je što mi nismo niti jedan. U čas je rezultat preokrenut u 8:3 u korist Primorca.
Naši su se dečki uspjeli ‘pribrati’, velikom upornošću i borbenošću i vratiti, te poravnati na 8:8 sredinom zadnje četvrtine, ali ne i više od toga. Dapače, Kotorani su postigli dva gola, pola minute prije kraja su poveli 10:8 i to je bio kraj svakih nadanja u imalo pozitivniji ishod za naš sastav.

Našim dečkima ostaje sada još samo odigrati utakmicu u nedjelju u podne protiv Honveda, vodećeg sastava, jedinog sa stopostotnim učinkom (3 pobjede iz 3 utakmice).