Osam golova Požarića u uvjerljivom startu mlađih juniora

event 25.01.2018.

Mlađi juniori Mladosti uvjerljivom su pobjedom nad Medveščakom rezultatom 19:3 otvorili završnicu Prvenstva Hrvatske u Dubrovniku. Kao što se očekivali Mladostaši nisu imali težak posao protiv gradskih rivala te su ostvarili najuvjerljiviju pobjedu u trećem susretu ovih ekipa. Od početka do kraja Žapci su bili puno bolja momčad te je prednost konstantno rasla. Po četvrtinama […]

Mlađi juniori Mladosti uvjerljivom su pobjedom nad Medveščakom rezultatom 19:3 otvorili završnicu Prvenstva Hrvatske u Dubrovniku.

Kao što se očekivali Mladostaši nisu imali težak posao protiv gradskih rivala te su ostvarili najuvjerljiviju pobjedu u trećem susretu ovih ekipa. Od početka do kraja Žapci su bili puno bolja momčad te je prednost konstantno rasla. Po četvrtinama to je bilo 4:0, 6:1, 6:1 i 3:1. Izvrsnu utakmicu odigrao je Roko Požarić koji je postigao izvrsniih 8 golova te sigurno istaknuo kandidaturu za prvog strijelca cijelog turnira. Dvostruki strijelci bili su Papež, Brnetić i Molnar dok su jednom protivnički mrežu zatresli Dedić, Holzinger, Ratković, Paić i Krpan.
U drugom kolu igrači trenera Vinceka igraju protiv splitskog POŠK-a u petak s početkom u 10:15.