Posjeti HAVK Mladost web-shop

OSC Budimpešta bolja od Mladosti u prvoj utakmici Lige prvaka

event 09.10.2019.

Vaterpolisti Mladosti gostovali su u prvom kolu Lige prvaka u Budimpešti gdje je pobjedu odnijela domaća momčad OSC koja je slavila rezultatom 13:10. U mađarskoj ekipi najbolji strijelac bio je Andrija Prlainović s četiri gola dok su kod Žabaca najbolji bili Lovre Miloš i Miloš Ćuk s po tri pogotka. ”Mišljenja sam da smo mogli […]

Vaterpolisti Mladosti gostovali su u prvom kolu Lige prvaka u Budimpešti gdje je pobjedu odnijela domaća momčad OSC koja je slavila rezultatom 13:10. U mađarskoj ekipi najbolji strijelac bio je Andrija Prlainović s četiri gola dok su kod Žabaca najbolji bili Lovre Miloš i Miloš Ćuk s po tri pogotka.

”Mišljenja sam da smo mogli i trebali odigrati kvalitetniju utakmicu. Bili smo u jednom dijelu utakmice čak u igri, u napadu smo bili vrlo dobri, kreirali prilike i dobivali igrača više. Nažalost, upravo nam je taj segment igrača više potpuno zatajio i nismo se uspjeli naplatiti. Uz to i par propusta u obrani krajnji rezultat je realan i na tome trebamo poraditi za buduće utakmice!”  izjavio je nakon utakmice trener HAVK Mladost Zoran Bajić.

Mađarska ekipa bolje je otvorila utakmica i prva je četvrtina završila rezultatom 3:1. Zagrebačka momčad vratila se u igru i tijekom treće četvrtine došla na jedan gol zaostatka. Ipak, domaćin se odvojio na tri pogotka i s tom razlikom priveo utakmicu kraju.

Za HAVK Mladost igrali su Ivan Marcelić (11 obrana), Cosmin Radu, Lovre Miloš (3), Matias Biljaka, Miloš Ćuk (3), Luka Bajić, Luka Bukić, Franko Lazić, Alex Bowen (2), Jerko Anzulović, Aljoša Kunac, Konstantin Harkov (1), Jerko Jurlina i Josip Vrlić (1).

 

Idući ispiti su za Žapce u Regionalnoj ligi u subotu 12. listopada kada gostuju kod Jadran Herceg Novog, a zatim 19. listopada na domaćem bazenu dočekuju Dinamo Tbilisi u Ligi prvaka.