Posjeti HAVK Mladost web-shop

Osigurali četvrtfinale

event 14.06.2019.

Igrači trenera Nikice Gulina i pomoćnog trenera Hrvoja Hrestaka bili su uspješni i u drugom kolu završnog turnira Kupa Hrvatske za mlađe juniore koji se do nedjelje odigrava na Korčuli. Svladali su momčad Zadra 13:4 (4:2, 3:0, 4:1, 2:1). Nakon zagrijavanja u prvoj četvrtini koja je završila s 2 pogotka prednosti, Žapci su u nastavku […]

Igrači trenera Nikice Gulina i pomoćnog trenera Hrvoja Hrestaka bili su uspješni i u drugom kolu završnog turnira Kupa Hrvatske za mlađe juniore koji se do nedjelje odigrava na Korčuli. Svladali su momčad Zadra 13:4 (4:2, 3:0, 4:1, 2:1).

Nakon zagrijavanja u prvoj četvrtini koja je završila s 2 pogotka prednosti, Žapci su u nastavku upalili motore, Sven Udović je zaključao svoja vrata, primio je samo po jedan pogodak u 3. i 4. četvrtini čime je ostvario postotak obrana od 76.5 % (13/17). Treba pohvaliti i cjelokupnu igru u obrani naših mladića, posebno segment zone koji je na ovoj utakmici bio izvrstan.

Trener Gulin dao je priliku svim igračima što su oni objeručke prihvatili i pokazali da se na njih može računati.

Više od polovice pogodaka Mladosti djelo su Petra Paića – njih 7. Dvaput su se na listu strijelaca upisali Vid Brčić i Jakša Zaratustra Mihaljević, dok su po jednom mrežu protivničkog vratara tresli Marko Holzinger i Luka Tkalčec.

Mladostaši su ovom pobjedom osigurali najmanje četvrtfinale, dok će utakmica s Jugom u 3. kolu, koja je na rasporedu popodne s početkom u 16:40, odlučiti o 1. mjestu u skupini i direktnom plasmanu u polufinale.