Posjeti HAVK Mladost web-shop

Pet nastupa pet pobjeda

event 13.12.2015.

U posljednjem nastupu na kvalifikacijskom turniru za Prvenstvo Hrvatske mlađi juniori Mladosti upisali su pobjedu protiv Medveščaka i tako sa sa svih 5 pobjeda završili ovaj turnir. Uoči posljednje utakmice ostala je mala teoretska mogućnost da naši visokim porazom ne završe kao pobjednici zadarskog turnira. Međutim već nakon prve četvrtine bilo je jasno da će […]

U posljednjem nastupu na kvalifikacijskom turniru za Prvenstvo Hrvatske mlađi juniori Mladosti upisali su pobjedu protiv Medveščaka i tako sa sa svih 5 pobjeda završili ovaj turnir.

Uoči posljednje utakmice ostala je mala teoretska mogućnost da naši visokim porazom ne završe kao pobjednici zadarskog turnira. Međutim već nakon prve četvrtine bilo je jasno da će titula najboljih ipak na Savu. 5:0 nakon prvih 8 minuta te 10:1 na poluvremenu bilo je jasan znak da su mladi Žapci najbolji u Zagrebu. Susjedi iz Utrina na kraju su pobjeđeni rezultatom 19:5.

Najbolji strijelac utakmice bio je Smolčić sa 5 golova, dok su po 3 gola postigli Markić, Herceg i Bajić.

Naši mladići su se tako plasirali na polufinalni turnir ostvarivši svih 5 pobjeda i najavili da svakako žele na samu završnicu među 4 najbolje ekipe u državi. Polufinalni turnir igra se u veljači.