Posjeti HAVK Mladost web-shop

Petorica Žabaca u seniorskoj reprezentaciji

event 28.02.2020.

Hrvatski izbornik Ivica Tucak odredio je popis igrača za nastavak Svjetske lige te kvalifikacije za Olimpijske Igre. Među 17 igrača, na prozivci 7. ožujka u Zagrebu, naći će se i naši Ivan Marcelić, Josip Vrlić, Luka Bukić, Lovre Miloš i Franko Lazić. Uz njih će stručni stožer činiti i Damir Luketić (fizioterapeut Mladosti) te Pero […]

Hrvatski izbornik Ivica Tucak odredio je popis igrača za nastavak Svjetske lige te kvalifikacije za Olimpijske Igre.

Među 17 igrača, na prozivci 7. ožujka u Zagrebu, naći će se i naši Ivan Marcelić, Josip Vrlić, Luka Bukić, Lovre Miloš i Franko Lazić. Uz njih će stručni stožer činiti i Damir Luketić (fizioterapeut Mladosti) te Pero Kuterovac (kondicijski trener Žabaca).

Hrvatsku izabranu vrstu najprije čeka susret četvrtfinala Svjetske lige, 17.3. u Podgorici protiv Crne Gore, a potom, puno važniji nastup na kvalifikacijama za Olimpijske Igre u Tokiju. Na kvalifikacijskom turniru koji se odigrava u Rotterdamu 22.-29.3. Hrvatska se nalazi u skupini B zajedno s Rusijom, Njemačkom, Rumunjskom, predstavnikom Azije, te domaćinom Nizozemskom. Tri prvoplasirana sastava na turniru izborit će nastup u Zemlji Izlazećeg Sunca.