Posjeti HAVK Mladost web-shop
Novi ciklus priprema

Petorica mladostaša na pripremama reprezentacije u Varaždinu

event 30.03.2024.

Neće svi mladostaši imati blagodat odmora s obiteljima za Uskrs. Neki će na samu Veliku subotu put Varaždina i ‘na posao’.

Naime, od 30. ožujka do 2. travnja u Varaždinu će se nalaziti na priprema naša nacionalna reprezentacija igrača do 19 godina. Riječ je o mladićima koje krajem ovog ljeta (koncem kolovoza) čeka Europsko prvenstvu u bugarskom gradu Burgasu.

Izbornik ove hrvatske vrste je baš naš trener, Zoran Bajić, a između 20 pozvanih igrača nalazi se čak 5 mladostaša. To su – vratar Jakov Ćosić, zatim branič Amir Fajković, te napadači Jan Bušić, Bartul Bučević i Dominik Obuljen.

Svim dečkima koji su se već okušali i u prvoj momčadi našeg kluba, čestitamo na pozivu u reprezentaciju.

Dječaci do 12 na Turniru TOMO 2024.

Naš praktički najmlađi podmladak, sastav do 12 godina, nastupat će od Uskrsnog ponedjeljka, 1. travnja u Dubrovniku, na već tradicionalnom i vrlo jakom turniru TOMO 2024. 

Riječ je o natjecanju koje okuplja momčadi godišta do 12 i do 14. Ove godine u Dubrovnik je dolazak potvrdilo čak 66 momčadi iz 13 država. Turnir je najmasovniji ovog tipa na svijetu, pa ga s pravom nazivaju još i neslužbenim svjetskim prvenstvom. 

Tim je još bolje da se na takvom natjecanju okušaju i naši dječaci, predstavljajući HAVK Mladost.