Posjeti HAVK Mladost web-shop

PH juniori: Mladost bolja od Solarisa

event 12.01.2018.

Juniori Mladosti nastavljaju s pobjedama na Prvenstvu Hrvatske u Splitu. U 2. kolu skupine B, Žapci su svladali Solaris rezultatom 15:5(5:1,3:2,3:1,4:1) i prije zadnjeg kola nalaze se na vrhu tablice. Mladost je, slično kao sinoć, i u ovu utakmicu krenula ozbiljno i jako. Rezultat nakon prve četvrtine je glasio 5:1 ponajviše zahvaljujući “seniorima” Biljaki i […]

Juniori Mladosti nastavljaju s pobjedama na Prvenstvu Hrvatske u Splitu. U 2. kolu skupine B, Žapci su svladali Solaris rezultatom 15:5(5:1,3:2,3:1,4:1) i prije zadnjeg kola nalaze se na vrhu tablice.

Mladost je, slično kao sinoć, i u ovu utakmicu krenula ozbiljno i jako. Rezultat nakon prve četvrtine je glasio 5:1 ponajviše zahvaljujući “seniorima” Biljaki i Hercegu koji su zabili 3 gola – Biljaka odnosno 2 gola – Herceg.
U drugoj četvrtini se spomenutom dvojcu na listi strijelaca pridružuje i Požarić za 6:1, a u nastavku Herceg povisuje na 7:1, dok Biljaka daje gol za 8:1. Do kraja druge četvrtine Šibenčani smanjuju na 8:3.
U trećoj se četvrtini ponavlja priča iz prethodnog dijela utakmice, Mladost nastavlja u istom ritmu a i stijelci su isti: Biljaka, pa Herceg i na kraju Požarić za 11:4.
U posljednjoj dionici utakmice gledamo isti film, ali sada s novim “glumcima”. Naime u listu strijelaca se upisuju Samardžić s 2 gola, te Bajić i Smolčić sa po jednim zgoditkom.
Valja istaknuti i vrlo dobar učinak vratara Šulekića koji je obranio 8 od 12 šuteva, prije nego ga je zamijenio Pezer početkom 4. četvrtine.

Ovom visokom pobjedom igrači trenera Vinceka drže 1. mjesto u svojoj skupini i mirno čekaju večerašnji susret s Jugom u 19:40 u kojem će nastojati izboriti izravan put u polufinale Prvenstva Hrvatske koje je na rasporedu u subotu navečer.
Bravo Mladostaši!!!