Posjeti HAVK Mladost web-shop

Pliskevič sporazumno raskinuo s Mladosti

event 09.02.2022.

Ruski centar Igor Pliskevič (31) više nije igrač našeg kluba. Pliskevič i HAVK Mladost su se razišli sporazumnim raskidom ugovora. Podsjetimo, Pliskevič je potpisao za naš klub malo prije početka sezone nakon što je Branimir Herceg morao na operativni zahvat. Povratkom Hercega, uz mladog Jakova Škiljića, ruski je sidraš pretpostavio da bi mogao imati manje […]

Ruski centar Igor Pliskevič (31) više nije igrač našeg kluba. Pliskevič i HAVK Mladost su se razišli sporazumnim raskidom ugovora. Podsjetimo, Pliskevič je potpisao za naš klub malo prije početka sezone nakon što je Branimir Herceg morao na operativni zahvat. Povratkom Hercega, uz mladog Jakova Škiljića, ruski je sidraš pretpostavio da bi mogao imati manje mjesta ili minutažu u igri, te se odlučio na sporazumni raskid ugovora.

Hrvatski akademski vaterpolski klub Mladost neovisno kratkotrajnoj suradnji, zahvaljuje Igoru Pliskeviču što je proteklih mjeseci bio dio naše momčadi i maksimalno se trudio na treninzima, te borio na utakmicama za boje našeg kluba. Hvala Igore – Spasiba Igor!